Myra Ceti Theaterschool en Dansstudio

Myra Ceti Theaterschool en Dansstudio ligt aan de Wouwsestraat 49 in Steenbergen.

Meer informatie over Myra Ceti Theaterschool en Dansstudio in Steenbergen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Myra Ceti Theaterschool en Dansstudio heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Myra Ceti Theaterschool en Dansstudio uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Steenbergen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Steenbergen en wil je graag aansluiten bij een Theater?

In dat geval is Myra Ceti Theaterschool en Dansstudio de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Theater is Wouwsestraat 49 in Steenbergen. Heb jij vragen voor Myra Ceti Theaterschool en Dansstudio? Bel ze dan via 31 6 14661108, of bezoek de website via de link hieronder.

https://myra-ceti.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Myra Ceti Theaterschool en Dansstudio te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Myra Ceti Theaterschool en Dansstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Myra Ceti Theaterschool en Dansstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Theater
  2. Myra Ceti Theaterschool en Dansstudio

Bezoekers bekeken ook