Nynke van Duinen JazzDance Balletstudio

Nynke van Duinen JazzDance Balletstudio ligt aan de Ruiterskwartier 41 in Leeuwarden.

Meer informatie over Nynke van Duinen JazzDance Balletstudio in Leeuwarden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Nynke van Duinen JazzDance Balletstudio heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Nynke van Duinen JazzDance Balletstudio uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Leeuwarden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Leeuwarden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Nynke van Duinen JazzDance Balletstudio de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Ruiterskwartier 41 in Leeuwarden. Heb jij vragen voor Nynke van Duinen JazzDance Balletstudio? Bel ze dan via 31 58 213 5566, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.nynkevanduinen.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Nynke van Duinen JazzDance Balletstudio te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Nynke van Duinen JazzDance Balletstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nynke van Duinen JazzDance Balletstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Nynke van Duinen JazzDance Balletstudio

Bezoekers bekeken ook