Balletstudio Mirjam Ouwerkerk

Balletstudio Mirjam Ouwerkerk ligt aan de Rijndijk 125 A in Hazerswoude-Rijndijk.

Meer informatie over Balletstudio Mirjam Ouwerkerk in Hazerswoude-Rijndijk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Mirjam Ouwerkerk heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Mirjam Ouwerkerk uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hazerswoude-Rijndijk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hazerswoude-Rijndijk en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletstudio Mirjam Ouwerkerk de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Rijndijk 125 A in Hazerswoude-Rijndijk. Heb jij vragen voor Balletstudio Mirjam Ouwerkerk? Bel ze dan via 31 71 341 9248, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.mirjam-ouwerkerk.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Mirjam Ouwerkerk te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Mirjam Ouwerkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Mirjam Ouwerkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio Mirjam Ouwerkerk

Bezoekers bekeken ook