Dance & Ballet Company

Dance & Ballet Company ligt aan de Deltaweg 107 in Hoofddorp.

Meer informatie over Dance & Ballet Company in Hoofddorp

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dance & Ballet Company heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dance & Ballet Company uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hoofddorp.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hoofddorp en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dance & Ballet Company de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Deltaweg 107 in Hoofddorp. Heb jij vragen voor Dance & Ballet Company? Bel ze dan via 31 6 55158298, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dans-nu.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dance & Ballet Company te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dance & Ballet Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance & Ballet Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance & Ballet Company

Bezoekers bekeken ook