Moving Motions Manouk

Moving Motions Manouk ligt aan de Pastoor Dominicus Hexstraat 10 in Meerssen.

Meer informatie over Moving Motions Manouk in Meerssen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Moving Motions Manouk heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Moving Motions Manouk uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Meerssen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Meerssen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Moving Motions Manouk de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Pastoor Dominicus Hexstraat 10 in Meerssen. Heb jij vragen voor Moving Motions Manouk? Bel ze dan via 31 6 17404773, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.movingmotionsmanouk.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Moving Motions Manouk te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Moving Motions Manouk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moving Motions Manouk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Moving Motions Manouk

Bezoekers bekeken ook