MaxStudios Dansschool Arnhem

MaxStudios Dansschool Arnhem ligt aan de Parelmoerwolk 9 in Arnhem.

Meer informatie over MaxStudios Dansschool Arnhem in Arnhem

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? MaxStudios Dansschool Arnhem heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is MaxStudios Dansschool Arnhem uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Arnhem.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Arnhem en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is MaxStudios Dansschool Arnhem de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Parelmoerwolk 9 in Arnhem. Heb jij vragen voor MaxStudios Dansschool Arnhem? Bel ze dan via 31 6 26484206, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.maxstudios.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om MaxStudios Dansschool Arnhem te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij MaxStudios Dansschool Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MaxStudios Dansschool Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. MaxStudios Dansschool Arnhem

Bezoekers bekeken ook