Let's Dance Amstelhof

Let's Dance Amstelhof ligt aan de Noorddammerweg 30 in De Kwakel.

Meer informatie over Let's Dance Amstelhof in De Kwakel

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Let's Dance Amstelhof heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Let's Dance Amstelhof uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in De Kwakel.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in De Kwakel en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Let's Dance Amstelhof de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Noorddammerweg 30 in De Kwakel. Heb jij vragen voor Let's Dance Amstelhof? Bel ze dan via 31 297 531 855, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.letsdance-amstelhof.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Let's Dance Amstelhof te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Let's Dance Amstelhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Let's Dance Amstelhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Let’s Dance Amstelhof

Bezoekers bekeken ook