European School Of Ballet

European School Of Ballet ligt aan de Chasséstraat 64 in Amsterdam.

Meer informatie over European School Of Ballet in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? European School Of Ballet heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is European School Of Ballet uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is European School Of Ballet de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Chasséstraat 64 in Amsterdam. Heb jij vragen voor European School Of Ballet? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om European School Of Ballet te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij European School Of Ballet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je European School Of Ballet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. European School Of Ballet

Bezoekers bekeken ook