DSD Dans Studio Drachten

DSD Dans Studio Drachten ligt aan de Houtlaan 13A in Drachten.

Meer informatie over DSD Dans Studio Drachten in Drachten

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? DSD Dans Studio Drachten heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is DSD Dans Studio Drachten uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Drachten.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Drachten en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is DSD Dans Studio Drachten de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Houtlaan 13A in Drachten. Heb jij vragen voor DSD Dans Studio Drachten? Bel ze dan via 31 6 55851742, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansstudiodrachten.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om DSD Dans Studio Drachten te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij DSD Dans Studio Drachten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DSD Dans Studio Drachten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DSD Dans Studio Drachten

Bezoekers bekeken ook