Demmo Streetdance Boxtel

Demmo Streetdance Boxtel ligt aan de Van Beekstraat 63 in Boxtel.

Meer informatie over Demmo Streetdance Boxtel in Boxtel

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Demmo Streetdance Boxtel heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Demmo Streetdance Boxtel uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Boxtel.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Boxtel en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Demmo Streetdance Boxtel de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Van Beekstraat 63 in Boxtel. Heb jij vragen voor Demmo Streetdance Boxtel? Bel ze dan via 31 6 48274766, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.demmo-streetdance.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Demmo Streetdance Boxtel te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Demmo Streetdance Boxtel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Demmo Streetdance Boxtel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Demmo Streetdance Boxtel

Bezoekers bekeken ook