Dansschool Mittelmeijer BV

Dansschool Mittelmeijer BV ligt aan de Doctor Willem Dreesweg 1 in Amstelveen.

Meer informatie over Dansschool Mittelmeijer BV in Amstelveen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Mittelmeijer BV heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Mittelmeijer BV uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amstelveen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amstelveen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Mittelmeijer BV de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Doctor Willem Dreesweg 1 in Amstelveen. Heb jij vragen voor Dansschool Mittelmeijer BV? Bel ze dan via 31 20 641 9538, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.mittelmeijer.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Mittelmeijer BV te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Mittelmeijer BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Mittelmeijer BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Mittelmeijer BV

Bezoekers bekeken ook