DanceSport Academy NL

DanceSport Academy NL ligt aan de Oosteinderweg 287f in Aalsmeer.

Meer informatie over DanceSport Academy NL in Aalsmeer

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? DanceSport Academy NL heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is DanceSport Academy NL uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Aalsmeer.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Aalsmeer en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is DanceSport Academy NL de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Oosteinderweg 287f in Aalsmeer. Heb jij vragen voor DanceSport Academy NL? Bel ze dan via 31 6 18286914, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dancesportacademy.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om DanceSport Academy NL te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij DanceSport Academy NL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DanceSport Academy NL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DanceSport Academy NL

Bezoekers bekeken ook