Damoves Peuter- en Kleuterdans

Damoves Peuter- en Kleuterdans ligt aan de Eerste Jan Steenstraat 103 in Amsterdam.

Meer informatie over Damoves Peuter- en Kleuterdans in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Damoves Peuter- en Kleuterdans heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Damoves Peuter- en Kleuterdans uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Damoves Peuter- en Kleuterdans de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Eerste Jan Steenstraat 103 in Amsterdam. Heb jij vragen voor Damoves Peuter- en Kleuterdans? Bel ze dan via 31 20 303 1178, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.damoves.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Damoves Peuter- en Kleuterdans te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Damoves Peuter- en Kleuterdans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Damoves Peuter- en Kleuterdans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Damoves Peuter- en Kleuterdans

Bezoekers bekeken ook