Tribes - Dance, Yoga and More

Tribes - Dance, Yoga and More ligt aan de Doezastraat 2A in Leiden.

Meer informatie over Tribes - Dance, Yoga and More in Leiden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Tribes - Dance, Yoga and More heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Tribes - Dance, Yoga and More uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Leiden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Leiden en wil je graag aansluiten bij een Yogastudio?

In dat geval is Tribes - Dance, Yoga and More de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Yogastudio is Doezastraat 2A in Leiden. Heb jij vragen voor Tribes - Dance, Yoga and More? Bel ze dan via 31 6 28548913, of bezoek de website via de link hieronder.

http://yourtribes.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Tribes - Dance, Yoga and More te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Tribes - Dance, Yoga and More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tribes - Dance, Yoga and More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Yogastudio
  2. Tribes – Dance, Yoga and More

Bezoekers bekeken ook