Els van der Heijden - Yoga

Els van der Heijden - Yoga ligt aan de Dreessencampstraat 16 in Beesel.

Meer informatie over Els van der Heijden - Yoga in Beesel

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Els van der Heijden - Yoga heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Els van der Heijden - Yoga uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Beesel.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Beesel en wil je graag aansluiten bij een Yogastudio?

In dat geval is Els van der Heijden - Yoga de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Yogastudio is Dreessencampstraat 16 in Beesel. Heb jij vragen voor Els van der Heijden - Yoga? Bel ze dan via 31 6 29511646, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.elsvanderheijden-yoga.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Els van der Heijden - Yoga te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Els van der Heijden - Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Els van der Heijden - Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Yogastudio
  2. Els van der Heijden – Yoga

Bezoekers bekeken ook