JB Dance Centre Veghel

JB Dance Centre Veghel ligt aan de Gasthuisstraat 35 in Veghel.

Meer informatie over JB Dance Centre Veghel in Veghel

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? JB Dance Centre Veghel heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is JB Dance Centre Veghel uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Veghel.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Veghel en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is JB Dance Centre Veghel de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Gasthuisstraat 35 in Veghel. Heb jij vragen voor JB Dance Centre Veghel? Bel ze dan via 31 6 41844913, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.jbdance.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om JB Dance Centre Veghel te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij JB Dance Centre Veghel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JB Dance Centre Veghel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. JB Dance Centre Veghel

Bezoekers bekeken ook