Factorium Cultuurmakers

Factorium Cultuurmakers ligt aan de Koningsplein 11A in Tilburg.

Meer informatie over Factorium Cultuurmakers in Tilburg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Factorium Cultuurmakers heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Factorium Cultuurmakers uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Tilburg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Tilburg en wil je graag aansluiten bij een Kunstcentrum?

In dat geval is Factorium Cultuurmakers de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Kunstcentrum is Koningsplein 11A in Tilburg. Heb jij vragen voor Factorium Cultuurmakers? Bel ze dan via 31 13 535 4055, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.factorium.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Factorium Cultuurmakers te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Factorium Cultuurmakers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Factorium Cultuurmakers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kunstcentrum
  2. Factorium Cultuurmakers

Bezoekers bekeken ook