CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven

CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven ligt aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven.

Meer informatie over CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven in Eindhoven

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Eindhoven.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Eindhoven en wil je graag aansluiten bij een Kunstcentrum?

In dat geval is CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Kunstcentrum is Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. Heb jij vragen voor CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven? Bel ze dan via 31 40 216 3263, of bezoek de website via de link hieronder.

https://cke.nl/?utm_source=google&utm_medium=googlemijnbedrijf

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kunstcentrum
  2. CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven

Bezoekers bekeken ook