Dansschool Norbert Van Wijk

Dansschool Norbert Van Wijk ligt aan de Randweg 5 in Spijkenisse.

Meer informatie over Dansschool Norbert Van Wijk in Spijkenisse

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Norbert Van Wijk heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Norbert Van Wijk uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Spijkenisse.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Spijkenisse en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Norbert Van Wijk de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Randweg 5 in Spijkenisse. Heb jij vragen voor Dansschool Norbert Van Wijk? Bel ze dan via 31 181 657 100, of bezoek de website via de link hieronder.

https://dansschoolvanwijk.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Norbert Van Wijk te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Norbert Van Wijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Norbert Van Wijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Norbert Van Wijk

Bezoekers bekeken ook