Dansschoenen Eindhoven

Dansschoenen Eindhoven ligt aan de Torenallee 60, unit 8 in Eindhoven.

Meer informatie over Dansschoenen Eindhoven in Eindhoven

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschoenen Eindhoven heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschoenen Eindhoven uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Eindhoven.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Eindhoven en wil je graag aansluiten bij een Danswinkel?

In dat geval is Dansschoenen Eindhoven de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Danswinkel is Torenallee 60, unit 8 in Eindhoven. Heb jij vragen voor Dansschoenen Eindhoven? Bel ze dan via 31 6 81585686, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.dansschoeneneindhoven.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschoenen Eindhoven te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschoenen Eindhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschoenen Eindhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Danswinkel
  2. Dansschoenen Eindhoven

Bezoekers bekeken ook