Danstheater winkel

Danstheater winkel ligt aan de Lijsterbesstraat 23 in Sint Willebrord.

Meer informatie over Danstheater winkel in Sint Willebrord

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Danstheater winkel heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Danstheater winkel uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Sint Willebrord.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Sint Willebrord en wil je graag aansluiten bij een Danswinkel?

In dat geval is Danstheater winkel de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Danswinkel is Lijsterbesstraat 23 in Sint Willebrord. Heb jij vragen voor Danstheater winkel? Bel ze dan via 31 6 41495281, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.danstheaterwinkel.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Danstheater winkel te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Danstheater winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danstheater winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Danswinkel
  2. Danstheater winkel

Bezoekers bekeken ook