Danscentrum Step by Step

Danscentrum Step by Step ligt aan de Singel 77 in Delfzijl.

Meer informatie over Danscentrum Step by Step in Delfzijl

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Danscentrum Step by Step heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Danscentrum Step by Step uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Delfzijl.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Delfzijl en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Danscentrum Step by Step de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Singel 77 in Delfzijl. Heb jij vragen voor Danscentrum Step by Step? Bel ze dan via 31 596 612 930, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.danscentrumstepbystep.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Danscentrum Step by Step te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Danscentrum Step by Step? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Step by Step het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Step by Step

Bezoekers bekeken ook