Dans en Theater Studio Annemieke Bais

Dans en Theater Studio Annemieke Bais ligt aan de Kerkdennen 40 in Ermelo.

Meer informatie over Dans en Theater Studio Annemieke Bais in Ermelo

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dans en Theater Studio Annemieke Bais heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dans en Theater Studio Annemieke Bais uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Ermelo.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Ermelo en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dans en Theater Studio Annemieke Bais de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Kerkdennen 40 in Ermelo. Heb jij vragen voor Dans en Theater Studio Annemieke Bais? Bel ze dan via 31 6 25507785, of bezoek de website via de link hieronder.

http://dansentheaterstudio.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dans en Theater Studio Annemieke Bais te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dans en Theater Studio Annemieke Bais? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans en Theater Studio Annemieke Bais het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans en Theater Studio Annemieke Bais

Bezoekers bekeken ook