Dance and Sports Center K'dans

Dance and Sports Center K'dans ligt aan de Balistraat 1 in Zwijndrecht.

Meer informatie over Dance and Sports Center K'dans in Zwijndrecht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dance and Sports Center K'dans heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dance and Sports Center K'dans uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Zwijndrecht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Zwijndrecht en wil je graag aansluiten bij een Sportschool?

In dat geval is Dance and Sports Center K'dans de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Sportschool is Balistraat 1 in Zwijndrecht. Heb jij vragen voor Dance and Sports Center K'dans? Bel ze dan via 31 6 40490624, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.kdans.net/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dance and Sports Center K'dans te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dance and Sports Center K'dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance and Sports Center K'dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dance and Sports Center K’dans

Bezoekers bekeken ook