True Health Members Club Boxtel

True Health Members Club Boxtel ligt aan de Croonpassage 51 in Boxtel.

Meer informatie over True Health Members Club Boxtel in Boxtel

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? True Health Members Club Boxtel heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is True Health Members Club Boxtel uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Boxtel.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Boxtel en wil je graag aansluiten bij een Sportschool?

In dat geval is True Health Members Club Boxtel de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Sportschool is Croonpassage 51 in Boxtel. Heb jij vragen voor True Health Members Club Boxtel? Bel ze dan via 31 411 684 222, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om True Health Members Club Boxtel te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij True Health Members Club Boxtel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je True Health Members Club Boxtel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. True Health Members Club Boxtel

Bezoekers bekeken ook