Balletschool Arabesque

Balletschool Arabesque ligt aan de Van Karnebeeklaan 6 in Culemborg.

Meer informatie over Balletschool Arabesque in Culemborg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Arabesque heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Arabesque uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Culemborg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Culemborg en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletschool Arabesque de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Van Karnebeeklaan 6 in Culemborg. Heb jij vragen voor Balletschool Arabesque? Bel ze dan via 31 6 10124175, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschool-arabesque.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Arabesque te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Arabesque? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Arabesque het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Arabesque

Bezoekers bekeken ook