Zhembrovskyy de Pijp: Ballet, Dance & Fitness Studio

Zhembrovskyy de Pijp: Ballet, Dance & Fitness Studio ligt aan de Van Woustraat 149HS in Amsterdam.

Meer informatie over Zhembrovskyy de Pijp: Ballet, Dance & Fitness Studio in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Zhembrovskyy de Pijp: Ballet, Dance & Fitness Studio heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Zhembrovskyy de Pijp: Ballet, Dance & Fitness Studio uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Gezondheidsclub?

In dat geval is Zhembrovskyy de Pijp: Ballet, Dance & Fitness Studio de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Gezondheidsclub is Van Woustraat 149HS in Amsterdam. Heb jij vragen voor Zhembrovskyy de Pijp: Ballet, Dance & Fitness Studio? Bel ze dan via 31 6 16561968, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.zhembrovskyy.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Zhembrovskyy de Pijp: Ballet, Dance & Fitness Studio te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Zhembrovskyy de Pijp: Ballet, Dance & Fitness Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zhembrovskyy de Pijp: Ballet, Dance & Fitness Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Gezondheidsclub
  2. Zhembrovskyy de Pijp: Ballet, Dance & Fitness Studio

Bezoekers bekeken ook