Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art

Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art ligt aan de Zesstedenweg 46 B in Grootebroek.

Meer informatie over Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art in Grootebroek

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Grootebroek.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Grootebroek en wil je graag aansluiten bij een Theaterschool?

In dat geval is Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Theaterschool is Zesstedenweg 46 B in Grootebroek. Heb jij vragen voor Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art? Bel ze dan via 31 6 23462943, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.zang-theater-ballet-joostvaneijk.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Theaterschool
  2. Yoga, dans, zang en Theaterschool Joost van Eijk-Art

Bezoekers bekeken ook