Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo voor normaal tot vet haar 390ml.

5/5

Lees alles over haarverzorging producten bij ons. Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo voor normaal tot vet haar 390ml. is een van de producten waarover je alles kunt lezen bij ons. Bekijk de specificaties en bepaal of Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo voor normaal tot vet haar 390ml. het juiste product is voor de verzorging van jouw haar. Lees snel verder.

Specificaties Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo voor normaal tot vet haar 390ml.

Soort dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Ingrediënten

Aqua / Water - Sodium Laureth Sulfate - Coco-Betaine - Cetyl Alcohol - Hydroxystearyl Cetyl Ether - Carbomer - Ci 19140 / Yellow 5 - Citric Acid - Dimethicone - 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol - Ppg-5-Ceteth-20 - Propylene Glycol - Salicylic Acid - Selenium Sulfide - Sodium Chloride - Sodium Hydroxide - Sodium Hypochlorite - Parfum / Fragrance“Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).

Inhoud

400 ml

Sulfaatvrij

Nee

Parabenenvrij

Ja

Hoe lang houdbaar na openen

12 maand

Omschrijving van Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo voor normaal tot vet haar 390ml.

Deze Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo biedt een unieke, dubbele verzorging voor normaal tot vet haar. Het helpt doelgericht de roos en schilfers op de vette hoofdhuid te bestrijden. Deze shampoo is de eerste gepatenteerde formule met Selenium DS en Cohesyl, twee stoffen die de gezondheid van de hoofdhuid helpen bevorderen. Deze shampoo is rijk aan actieve bestanddelen die de hoofdhuid verzorgen en de haarveerkracht verbeteren. Het maakt het haar zacht en makkelijk te ontklitten, waardoor het eenvoudig te verzorgen is. Bovendien wordt de natuurlijke glans van het haar behouden en blijft het langer fris en schoon. Met deze shampoo is het haar mooi in model te brengen en blijft het langer mooi.

Veelgestelde vragen over Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo voor normaal tot vet haar 390ml.

De Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo voor normaal tot vet haar 390ml. zit in een Tube.

Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo voor normaal tot vet haar 390ml. heeft een inhoud van 400 ml.

Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo voor normaal tot vet haar 390ml. is dermatologisch getest: Ja. 
Sulfaatvrij: Nee
Parabenenvrij: Ja.

De volgende ingrediënten zitten in Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo voor normaal tot vet haar 390ml.: Aqua / Water - Sodium Laureth Sulfate - Coco-Betaine - Cetyl Alcohol - Hydroxystearyl Cetyl Ether - Carbomer - Ci 19140 / Yellow 5 - Citric Acid - Dimethicone - 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol - Ppg-5-Ceteth-20 - Propylene Glycol - Salicylic Acid - Selenium Sulfide - Sodium Chloride - Sodium Hydroxide - Sodium Hypochlorite - Parfum / Fragrance“Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld)..

Na het openen van de dispenser van Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo voor normaal tot vet haar 390ml. is deze nog 12 maanden houdbaar. 

Bekijk nog meer producten voor de verzorging van je haar