Famke Louise, wie kent haar nu niet van haar rapvideo’s of televisieoptredens Deze duizendpoot heeft in haar jonge leven al flink aan de weg getimmerd. Vraag jij je af wie ze is en wat ze verdient? Lees dan verder!

Famke-Louise

Wie is Famke Louise?

Famke Louise, voluit Famke Jantina Louise Meijer, werd op 9 december 1998 geboren in Amsterdam. Wanneer ze drie jaar oud is, verhuist het gezin naar Almere, waar Famke en haar broertje opgroeien. Toen ze 16 was, begon ze met het online delen van prankvideo’s. Dat leidde tot pesterijen op school. Famke besloot toen met school te stoppen. Een jaar later begon ze aan een opleiding tot schoonheidsspecialiste, die ze wegens haar bekendheid ook niet volhield. Sinds haar 17e moet Famke Louise haar vader missen. Na zijn overlijden verhuisde Famke naar haar moeder in Hoogezand-Sappemeer. Niet veel later behaalde Famke, inmiddels bekend als beautyblogger, diverse hits. Eind 2017 zorgden Op me monnie en Vroom ervoor dat Nederland haar leerde kennen. De huidige vriend van Famke Louise is Denzel Slager. In augustus 2021 liet Famke Louise weten zwanger te zijn. Ze stapte tijdelijk uit de schijnwerpers en beviel begin 2022 van haar zoontje. Denzel en Famke Louise noemden hun kind Nówie. In januari 2023 maakte ze haar muzikale terugkeer en tekende ze een contract bij platenlabel ROQ ’N Rolla. En vraag je je af ‘Waar woont Famke Louise nu?’ Dat is onbekend. Op hun laatste woonadres werd ze lastiggevallen.

Hoeveel verdient Famke Louise?

Wie Famke Louise op Instagram volgt, ziet dat haar leven er anno nu behoorlijk anders uit ziet dan pakweg enkele jaren geleden. Famke Louise is op een leeftijd gekomen waarop ze écht weet wat ze wil. Wat ze nu verdient, is niet helemaal duidelijk. Ze heeft haar carrière sinds kort pas weer opgepakt. Vóór haar zwangerschap werd haar salaris op 30.000 euro per maand geschat, momenteel zou dit rond de 10.000 euro per maand en dus 120.000 euro op jaarbasis zijn. Ondanks dat haar huidige maandsalaris niet bekend is, weten we wel dat een optreden van een kwartier rond de 2.000 euro in het laatje brengt.

View this post on Instagram

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Wat is het salaris en vermogen van de rapster Famke Louise?

Wat Famke Louise nu precies verdient, is dus niet duidelijk. Ook over haar vermogen bestaat onduidelijkheid. Zo stellen sommigen dat dat rond de 800.000 euro ligt, terwijl anderen weer schatten dat dit rond de 1,5 miljoen of zelfs 1,8 miljoen ligt. Hoe hoog het vermogen van Famke Louise ook is, het is duidelijk dat ze dat vooral met haar muziekcarrière heeft verdiend. Daarnaast is ze ook te zien geweest in verschillende televisieprogramma’s en heeft ze met verschillende merken, waaronder HEMA, samengewerkt.

Interessante weetjes over Famke Louise

·        1: Famke Louise verloor haar vader in 2016. Hij viel in Amsterdam uit een raam. Het was niet duidelijk of het om een ongeluk of zelfmoord ging.

·        2: In 2020 maakte Famke Louise een documentaire over de gruwelijke Chinese bontindustrie.

·        3: Famke’s ex-vriend Teun van Tuinenbroek, ook wel bekend als Snapking, mishandelde haar bijna dagelijks.

·       4: Roddelpraat maakte Famke Louise boos door een nooit uitgebrachte diss-track van haar af te spelen. De makers van de uitzending suggereerden dat Famke Louise het in die track had over misbruik door Ali B. Dit werd door haar stellig ontkend en Famke Louise eiste dat de uitzending offline werd gehaald. De rechter stelde haar in het gelijk.