Triade Den Helder

Triade Den Helder ligt aan de Middenweg 2 in Den Helder.

Meer informatie over Triade Den Helder in Den Helder

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Triade Den Helder heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Triade Den Helder uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Den Helder.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Den Helder en wil je graag aansluiten bij een Openbaar cursuscentrum?

In dat geval is Triade Den Helder de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Openbaar cursuscentrum is Middenweg 2 in Den Helder. Heb jij vragen voor Triade Den Helder? Bel ze dan via 31 223 537 200, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.triade-denhelder.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Triade Den Helder te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Triade Den Helder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Triade Den Helder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Openbaar cursuscentrum
  2. Triade Den Helder

Bezoekers bekeken ook