Parkvilla Dansstudio

Parkvilla Dansstudio ligt aan de Cornelis Geellaan 2 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Parkvilla Dansstudio in Alphen aan den Rijn

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Parkvilla Dansstudio heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Parkvilla Dansstudio uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Alphen aan den Rijn.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Alphen aan den Rijn en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Parkvilla Dansstudio de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Cornelis Geellaan 2 in Alphen aan den Rijn. Heb jij vragen voor Parkvilla Dansstudio? Bel ze dan via 31 172 493 737, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.parkvilla.nl/cursussen/C-31-Dans/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Parkvilla Dansstudio te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Parkvilla Dansstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parkvilla Dansstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Parkvilla Dansstudio

Bezoekers bekeken ook