Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes.

5/5

Lees alles over haarverzorging producten bij ons. Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes. is een van de producten waarover je alles kunt lezen bij ons. Bekijk de specificaties en bepaal of Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes. het juiste product is voor de verzorging van jouw haar. Lees snel verder.

Specificaties Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes.

Soort dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Ingrediënten

Aqua

Inhoud

250 ml

Sulfaatvrij

Ja

Parabenenvrij

Ja

Hoe lang houdbaar na openen

1 maand

Omschrijving van Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml is gemaakt voor vrouwen met alle haartypes die op zoek zijn naar een verfrissende en krachtige zilvershampoo. Deze shampoo heeft een speciale formule die de schoonheid van je blonde haar benadrukt en je haar een helder, levendig uiterlijk geeft. Het heeft een speciale mix van ingrediënten die de kleur en glans van het haar verbeteren. Deze shampoo bevat krachtige antioxiderende stoffen die het haar beschermen tegen schadelijke schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen. Het heeft ook een hydraterende werking, waardoor het haar zacht en glad wordt, terwijl het helpt om het haar te versterken en te voeden. Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml is ook verrijkt met vitamine B-complex, wat helpt om de haarstructuur te verbeteren en de haarkleur te behouden. Het bevat ook natuurlijke oliën die het haar voeden en hydrateren, waardoor het haar glanzender en gezonder wordt.

Veelgestelde vragen over Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes.

De Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes. zit in een Flacon.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes. heeft een inhoud van 250 ml.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes. is dermatologisch getest: Ja. 
Sulfaatvrij: Ja
Parabenenvrij: Ja.

De volgende ingrediënten zitten in Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes.: Aqua.

Na het openen van de dispenser van Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes. is deze nog 1 maanden houdbaar. 

Bekijk nog meer producten voor de verzorging van je haar