Noord Nederlands Toneel

Noord Nederlands Toneel ligt aan de Bloemstraat 38 in Groningen.

Meer informatie over Noord Nederlands Toneel in Groningen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Noord Nederlands Toneel heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Noord Nederlands Toneel uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Groningen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Groningen en wil je graag aansluiten bij een Theatergezelschap?

In dat geval is Noord Nederlands Toneel de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Theatergezelschap is Bloemstraat 38 in Groningen. Heb jij vragen voor Noord Nederlands Toneel? Bel ze dan via 31 50 588 5440, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.nnt.nl/#all

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Noord Nederlands Toneel te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Noord Nederlands Toneel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noord Nederlands Toneel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Theatergezelschap
  2. Noord Nederlands Toneel

Bezoekers bekeken ook