Lunchroom café zalen de Polderpub

Lunchroom café zalen de Polderpub ligt aan de Plantsoen 10 in Lage Zwaluwe.

Meer informatie over Lunchroom café zalen de Polderpub in Lage Zwaluwe

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Lunchroom café zalen de Polderpub heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Lunchroom café zalen de Polderpub uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Lage Zwaluwe.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Lage Zwaluwe en wil je graag aansluiten bij een Lunchrestaurant?

In dat geval is Lunchroom café zalen de Polderpub de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Lunchrestaurant is Plantsoen 10 in Lage Zwaluwe. Heb jij vragen voor Lunchroom café zalen de Polderpub? Bel ze dan via 31 6 23531320, of bezoek de website via de link hieronder.

https://cafedepolderpub.business.site/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Lunchroom café zalen de Polderpub te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Lunchroom café zalen de Polderpub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom café zalen de Polderpub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Lunchroom café zalen de Polderpub

Bezoekers bekeken ook