L’Oréal Paris Elvive Full Resist Power Haarmasker 680 ml.

5/5

Lees alles over haarverzorging producten bij ons. L’Oréal Paris Elvive Full Resist Power Haarmasker 680 ml. is een van de producten waarover je alles kunt lezen bij ons. Bekijk de specificaties en bepaal of L’Oréal Paris Elvive Full Resist Power Haarmasker 680 ml. het juiste product is voor de verzorging van jouw haar. Lees snel verder.

Specificaties L’Oréal Paris Elvive Full Resist Power Haarmasker 680 ml.

Soort dispenser

Pot

Dermatologisch getest

Ja

Ingrediënten

“Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).

Inhoud

680 ml

Sulfaatvrij

Ja

Parabenenvrij

Ja

Hoe lang houdbaar na openen

12 maand

Omschrijving van L’Oréal Paris Elvive Full Resist Power Haarmasker 680 ml.

L'Oréal Elvive Full Resist Power Haarmasker 680 ml is een haarherstellend programma dat uw haar en hoofdhuid effectief versterkt. De verdubbeling van de haarsterkte en het vergroten van het haarvolume worden mogelijk gemaakt door het drievoudige werkingsprincipe van dit product. Het biedt een complete workout voor uw haar, waardoor het dagelijks wordt hersteld en krachtiger wordt. De Full Resist-productlijn bestaat uit een shampoo die de hoofdhuid voedt en de haarvezels versterkt, en een conditioner die het haar zachtjes ontwart en volledig beschermt. Beide producten moeten aangebracht worden op nat haar. Om het beste effect te bereiken, is het aan te raden om de hoofdhuid te masseren tijdens het aanbrengen van het haarmasker. Zo wordt een goede doorbloeding bevorderd, wat de haargroei stimuleert.

Veelgestelde vragen over L’Oréal Paris Elvive Full Resist Power Haarmasker 680 ml.

De L’Oréal Paris Elvive Full Resist Power Haarmasker 680 ml. zit in een Pot.

L’Oréal Paris Elvive Full Resist Power Haarmasker 680 ml. heeft een inhoud van 680 ml.

L’Oréal Paris Elvive Full Resist Power Haarmasker 680 ml. is dermatologisch getest: Ja. 
Sulfaatvrij: Ja
Parabenenvrij: Ja.

De volgende ingrediënten zitten in L’Oréal Paris Elvive Full Resist Power Haarmasker 680 ml.: “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld)..

Na het openen van de dispenser van L’Oréal Paris Elvive Full Resist Power Haarmasker 680 ml. is deze nog 12 maanden houdbaar. 

Bekijk nog meer producten voor de verzorging van je haar