Gymnastiekvereniging "O.G.Z."

Gymnastiekvereniging "O.G.Z." ligt aan de Edveensweg 15 in Oosterhesselen.

Meer informatie over Gymnastiekvereniging "O.G.Z." in Oosterhesselen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Gymnastiekvereniging "O.G.Z." heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Gymnastiekvereniging "O.G.Z." uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Oosterhesselen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Oosterhesselen en wil je graag aansluiten bij een Turncentrum?

In dat geval is Gymnastiekvereniging "O.G.Z." de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Turncentrum is Edveensweg 15 in Oosterhesselen. Heb jij vragen voor Gymnastiekvereniging "O.G.Z."? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.ogzgym.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Gymnastiekvereniging "O.G.Z." te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Gymnastiekvereniging "O.G.Z."? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gymnastiekvereniging "O.G.Z." het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Turncentrum
  2. Gymnastiekvereniging “O.G.Z.”

Bezoekers bekeken ook