Gemeenschapscentrum De Pracht

Gemeenschapscentrum De Pracht ligt aan de De Pracht 2 in Waalre.

Meer informatie over Gemeenschapscentrum De Pracht in Waalre

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Gemeenschapscentrum De Pracht heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Gemeenschapscentrum De Pracht uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Waalre.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Waalre en wil je graag aansluiten bij een ?

In dat geval is Gemeenschapscentrum De Pracht de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze is De Pracht 2 in Waalre. Heb jij vragen voor Gemeenschapscentrum De Pracht? Bel ze dan via 31 40 221 7400, of bezoek de website via de link hieronder.

https://depracht.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Gemeenschapscentrum De Pracht te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Gemeenschapscentrum De Pracht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gemeenschapscentrum De Pracht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Gemeenschapscentrum De Pracht

Bezoekers bekeken ook