DoYourYoga Yoga kussen »Vishnu« rond meditatiekussen met bio-organische boekweit schalen vulling H:15cm, diam.30cm roze.

5/5

Lees hier alles over de DoYourYoga Yoga kussen »Vishnu« rond meditatiekussen met bio-organische boekweit schalen vulling H:15cm, diam.30cm roze. Wordt dit jouw nieuwste aankoop voor een fijne meditatie- of yoga sessie? Bekijk de specificaties en lees de voor-en nadelen van de DoYourYoga Yoga kussen »Vishnu« rond meditatiekussen met bio-organische boekweit schalen vulling H:15cm, diam.30cm roze.

Specificaties DoYourYoga Yoga kussen »Vishnu« rond meditatiekussen met bio-organische boekweit schalen vulling H:15cm, diam.30cm roze.

Materiaal

Katoen

Kleur

Roze

Gewicht

1.2 kg

Afmetingen

30 cm x 30 cm x 0 cm

Omschrijving van DoYourYoga Yoga kussen »Vishnu« rond meditatiekussen met bio-organische boekweit schalen vulling H:15cm, diam.30cm roze.

Het DoYourYoga Yoga kussen »Vishnu« is een rond meditatiekussen met een bio-organische boekweit schalen vulling en is ideaal als meditatiehulpmiddel. Het kussen heeft een hoogte van 15 cm en een diameter van 30 cm en is verkrijgbaar in verschillende, aantrekkelijke Indiase design-patronen. Dit yogakussen biedt optimale ondersteuning bij meditatie, yoga en pilates. Het zitkussen pas je ergonomische zitpositie aan en biedt houvast en meer beenruimte. Het kussen is ook ideaal als bodem- of zitkussen voor thuis of als stijlvolle blikvanger op de bank. Bovendien is het kussen ook geschikt als ondersteuning voor kinderen. Je kunt de perfecte toestand van bewustzijn bereiken door geconcentreerd op houding en ademhaling te focussen. Dit is een essentieel onderdeel van meditatie en het DoYourYoga Yoga kussen »Vishnu« kan je helpen om af te schakelen, de sleur te doorbreken en je op jezelf te concentreren. Met het meditatiekussen creëer je de perfecte omgeving voor ontspanning en rust.

Veelgestelde vragen over DoYourYoga Yoga kussen »Vishnu« rond meditatiekussen met bio-organische boekweit schalen vulling H:15cm, diam.30cm roze.

De DoYourYoga Yoga kussen »Vishnu« rond meditatiekussen met bio-organische boekweit schalen vulling H:15cm, diam.30cm roze.
Hoogte 0 cm
Lengte 30 cm

De DoYourYoga Yoga kussen »Vishnu« rond meditatiekussen met bio-organische boekweit schalen vulling H:15cm, diam.30cm roze. is gemaakt van Katoen.

De DoYourYoga Yoga kussen »Vishnu« rond meditatiekussen met bio-organische boekweit schalen vulling H:15cm, diam.30cm roze. is Roze.

De DoYourYoga Yoga kussen »Vishnu« rond meditatiekussen met bio-organische boekweit schalen vulling H:15cm, diam.30cm roze. weegt 1.2 kg.

Bekijk ook onze andere meditatie benodigdheden