Dansschool MOVES! HAAGLANDEN

Dansschool MOVES! HAAGLANDEN ligt aan de Regulusweg 11 in Den Haag.

Meer informatie over Dansschool MOVES! HAAGLANDEN in Den Haag

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool MOVES! HAAGLANDEN heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool MOVES! HAAGLANDEN uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Den Haag.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Den Haag en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool MOVES! HAAGLANDEN de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Regulusweg 11 in Den Haag. Heb jij vragen voor Dansschool MOVES! HAAGLANDEN? Bel ze dan via 31 6 24997224, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.moveshaaglanden.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool MOVES! HAAGLANDEN te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool MOVES! HAAGLANDEN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool MOVES! HAAGLANDEN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool MOVES! HAAGLANDEN

Bezoekers bekeken ook