Danscentrum Wildschut

Danscentrum Wildschut ligt aan de Herman Kuijkstraat 36 in Geldermalsen.

Meer informatie over Danscentrum Wildschut in Geldermalsen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Danscentrum Wildschut heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Danscentrum Wildschut uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Geldermalsen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Geldermalsen en wil je graag aansluiten bij een Danszaal?

In dat geval is Danscentrum Wildschut de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Danszaal is Herman Kuijkstraat 36 in Geldermalsen. Heb jij vragen voor Danscentrum Wildschut? Bel ze dan via 31 345 572 034, of bezoek de website via de link hieronder.

https://geldermalsen.lekkerdansen.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Danscentrum Wildschut te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Danscentrum Wildschut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Wildschut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Danszaal
  2. Danscentrum Wildschut

Bezoekers bekeken ook