Dans en Showgroep Expression

Dans en Showgroep Expression ligt aan de Molenveldstraat 7 in Baarlo.

Meer informatie over Dans en Showgroep Expression in Baarlo

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dans en Showgroep Expression heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dans en Showgroep Expression uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Baarlo.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Baarlo en wil je graag aansluiten bij een Dansclub?

In dat geval is Dans en Showgroep Expression de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansclub is Molenveldstraat 7 in Baarlo. Heb jij vragen voor Dans en Showgroep Expression? Bel ze dan via 31 6 21857875, of bezoek de website via de link hieronder.

https://dsg-expression.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dans en Showgroep Expression te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dans en Showgroep Expression? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans en Showgroep Expression het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansclub
  2. Dans en Showgroep Expression

Bezoekers bekeken ook