Top 10 beste wake up lights van 2024

Laatst bijgewerkt: 7 apr. 2024

Moeite om 's morgens wakker te worden?

Een wake up light kan dit proces vergemakkelijken. Ze simuleren natuurlijk zonlicht, wat je lichaam helpt zich klaar te maken voor de dag. Dit is een veel zachtere manier om wakker te worden dan een wekker.

We weten dat ieders behoefte aan een wake up light anders is. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de 10 beste op de markt van vandaag. Zo kun je de perfecte vinden voor jouw wensen en behoeften.

Wat is de beste wake up lights van 2024? TOP 3 best getest wake up light

We beginnen met de top 3 beste wake up lights lijst. De volgende 3 wake up lights zijn door onze expert verkozen tot de beste wake up lights van 2024. 

Onze experts hebben een uitgebreide wake up light vergelijking gedaan. Daarbij letten zij op zaken als de prijs, het gebruiksgemak en de kwaliteit van het wake up light product. De goedkoopste wake up lights zijn namelijk niet altijd de slechtste wake up lights. En een dure wake up light is niet automatische het beste wake up light product. 

Ben jij benieuwd naar de beste wake up light? Neem dan snel een kijkje in onze top 3 hieronder.

1. GoodsWill Wekkerradio

Introductie van de GoodsWill Wekkerradio Wake-up Light Slaaphulp! Dit innovatieve product is ontworpen om je te helpen fris en vol energie wakker te worden. De GoodsWill Wake-up Light gebruikt natuurlijk licht om je te helpen geleidelijk en rustig wakker te worden, zodat je gemakkelijker je dag op de juiste voet kunt beginnen. De GoodsWill Wake-up Light is meer dan alleen een wekker - het is ook een radio en een sfeerlicht. Je kunt de radio gebruiken om naar je favoriete muziek of nieuwszender te luisteren terwijl je je klaarmaakt voor de dag, of je kunt de sfeerlichtinstelling gebruiken om een ontspannen sfeer in je slaapkamer te creëren. De GoodsWill Wake-up Light is ook compatibel met Alexa en Google, zodat je hem met je stem kunt bedienen.

2. Philips Somneo Wake-Up Light

Maak kennis met de Philips Somneo HF3654/01 wake-up light met RelaxBreath-functie. Dit innovatieve product is speciaal ontworpen om je te helpen ontspannen, goed te slapen en energiek wakker te worden. Het licht wordt geleidelijk sterker voor je wektijd, zodat je op een natuurlijke manier wakker wordt. Naarmate het licht feller wordt, zorgt het door jou gekozen natuurlijke wekgeluid ervoor dat je volledig wakker wordt en met meer energie aan je dag begint. Naast wakker worden helpt de Somneo HF3654/01 door de RelaxBreath je ook in slaap te vallen door met behulp van lichtjes je ademhaling te begeleiden. De voordelen van dit product zijn gesimuleerde zonsopgang en zonsondergang om je te helpen ontspannen te gaan slapen en uitgerust wakker te worden, en RelaxBreathe technologie om te helpen bij een rustige ademhaling zodat je stressvrij in slaap kunt vallen. Met 7 natuurlijke wekgeluiden en keuze uit 5 lichtintensiteiten is de Philips Somneo HF3654/01 de perfecte oplossing voor een betere nachtrust.

3. DistinQ Wake-Up Light

Ben je het zat om je moe te voelen? Je bent niet alleen. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben moeite om uitgerust en verjongd wakker te worden. Maar wat als er een manier was om elke dag met een goed gevoel wakker te worden? Maak kennis met de DistinQ Wake-Up Light, de meest innovatieve wekker op de markt! De DistinQ Wake-Up Light is speciaal ontworpen om je te helpen beter te slapen en fris wakker te worden. Het licht wordt geleidelijk helderder voor je wektijd, zodat je op een natuurlijke manier wakker wordt. En met de dubbele wekfunctie kun je twee verschillende wektijden instellen voor weekdagen en weekenden. De DistinQ Wake-Up Light heeft ook een slaaphulpfunctie met USB-opladen, zodat je gemakkelijk kunt ontspannen en in slaap kunt vallen. En het heeft eenFM radio met 10 voorkeurszenders, zodat je wakker kunt worden met je favoriete muziek. Dus als je op zoek bent naar een betere manier om wakker te worden, probeer dan de DistinQ Wake-Up Light.

Nog meer producten:

Door naar de rest van onze top 10 beste wake up lights van 2024!

Wat vond je van onze top 3 beste wake up light? Als je nog niet helemaal overtuigd bent, hebben we een leuke verrassing voor je. Onze experts hebben namelijk nog veel meer wake up lights voor je getest. Alle producten in onze top 10 beste wake up light zijn volgens onze experts goede wake up lights.

Bekijk snel de rest van onze top 10 voor de volgende 7 beste wake up lights.

4. Philips Wake-up light

Word op natuurlijke wijze wakker met de Philips HF3500/01 Wake-up light. Geïnspireerd door de zonsopgang gebruikt deze unieke wekker een combinatie van licht en geluid om je geleidelijk te wekken, zodat je de dag frisser begint. De HF3500/01 is de enige Wake-up Light waarvan klinisch bewezen is dat hij werkt, en is ideaal voor wie 's ochtends moeite heeft om uit bed te komen. Met 10 lichtinstellingen en 4 helderheidsniveaus kun je de perfecte wekervaring voor jezelf aanpassen. Bovendien laat de zachte pieptoon je weten wanneer het tijd is om op te staan, en de sluimerfunctie geeft je zo nodig een paar extra minuten slaap. Begin je dag goed met de Philips HF3500/01 Wake-up light.

5. Philips Wake-Up Light

De Philips Somneo Connected is de perfecte manier om natuurlijk wakker te worden en je dag energiek te beginnen. Het licht wordt geleidelijk sterker voor je wektijd, waardoor je op een natuurlijke manier wakker wordt. Met de SleepMapper app kun je eenvoudig zelf meerdere alarmen, lichtthema's en geluiden instellen. Bovendien meet de externe AmbiTrack-sensor belangrijke factoren in je slaapkamer en voedt die terug in de SleepMapper-app. Naast wakker worden helpt de Somneo Connected via de RelaxBreath je ook in slaap te vallen door met behulp van lichtjes je ademhaling te begeleiden.

6. DistinQ Wake-Up Light – Wekkerradio

DistinQ Wake-Up Light - Wekkerradio met dubbele wektijd - Slaaphulp met USB aan Vind je het steeds moeilijker om 's morgens wakker te worden? Of wil je meer ontspannen in slaap vallen? De nieuwe DistinQ Wake-Up Light is speciaal ontworpen om je te helpen een gezond(er) slaapritme te creëren. Met de wake-up functie wordt het licht geleidelijk sterker voor de door jou gekozen wektijd; je wordt op een natuurlijke manier wakker, met een uitgerust en verfrist gevoel. Maar dat is nog niet alles! De DistinQ Wake-Up Light is ook een geweldig slaapmiddel. Het zachte, kalmerende licht helpt je te ontspannen en in slaap te vallen. En als je moeite hebt met doorslapen, komt de dubbele wektijdfunctie goed van pas. Je kunt twee verschillende tijden instellen waarop het licht aangaat, zodat je fris en energiek aan de dag kunt beginnen. De DistinQ Wake-Up Light is perfect voor iedereen die zijn slaapkwaliteit wil verbeteren en fris en klaar aan de dag wil beginnen.

7. Philips Wake-Up-Light

Welkom bij de Philips HF3531/01 Wake-up light! Dit unieke licht is geïnspireerd op de zonsopgang, en is ontworpen om je op natuurlijke wijze wakker te maken met een combinatie van licht en geluid. De kleur van het ochtendlicht verandert geleidelijk van zacht ochtendrood, via warm oranje, naar zonnig geel. Dit stimuleert je lichaam om op natuurlijke wijze wakker te worden, waardoor je een aangenamer begin van je dag hebt.

8. UPLY Wake Up Light Licht Wekker

Op zoek naar een manier om verfrist wakker te worden en klaar om de dag aan te pakken? Kijk dan eens naar de UPLY Wake Up Light Alarm Clock Radio! Deze unieke wekker gebruikt licht en geluid om je zachtjes wakker te maken, zodat je fris en alert aan de dag kunt beginnen. De UPLY Wake Up Light Alarm Clock Radio heeft een ingebouwd licht dat langzaam oplicht als je wektijd nadert. Het zachte licht neemt geleidelijk toe in intensiteit, zodat het niet schokt of stoot zoals bij een traditionele wekker. Je kunt ook kiezen uit verschillende ontspannende geluiden om je te helpen wakker te worden, zoals vogelgezang of golven die op de kust slaan. En als je wilt, kun je de wekker zelfs zo instellen dat hij alleen maar trilt. De UPLY Wake Up Light Alarm Clock Radio is ook een geweldige manier om je te helpen een goede nachtrust te krijgen. Het ingebouwde licht kan worden ingesteld om in de loop van een uur langzaam te dimmen, zodat je je voor het slapengaan kunt ontspannen en gemakkelijk in slaap kunt vallen. Bovendien kunnen de rustgevende geluiden je helpen te ontspannen en snel in slaap te vallen. Of je nu een manier zoekt om fris en energiek wakker te worden, of een nachtlampje wilt om beter te slapen, de UPLY Wake Up Light Alarm Clock Radio is een uitstekende keuze.

9. Philips Wake-up light

De Philips Wake-up Light is de perfecte manier om je dag te beginnen. Geïnspireerd door de zonsopgang gebruikt de wake-up light een combinatie van licht en geluid om je op een natuurlijke manier wakker te maken. Je staat gemakkelijker op, klaar om de dag te beginnen! De kleur van het ochtendlicht verandert van zacht ochtendrood via warm oranje naar helder geel licht en neemt geleidelijk toe in intensiteit, zodat je fris en energiek wakker wordt. De Philips Wake-up Light beschikt ook over FM-radio en een wekker, zodat je je dag kunt beginnen zoals jij dat wilt.

10. 4 in 1 Wake up light Digitale wekker

Maak kennis met de Zedar 4 in 1 Wake Up Light! Dit geweldige apparaat is niet alleen een wekker, maar ook een draadloze oplader, leeslamp en nachtlampje, alles in één! Geen verwarde kabels en rommel meer op je nachtkastje, met alles handig verborgen in één strak ontwerp. De wake up light functie is perfect voor wie op een natuurlijke manier wakker wil worden, na een goede nachtrust. Kies gewoon je gewenste tijd en het licht zal 30 minuten voordat je wekker afgaat geleidelijk oplichten, zodat je zachtjes uit je slaap ontwaakt. Met zijn heldere LED-display kun je gemakkelijk in één oogopslag de tijd controleren. De leeslamp is perfect om in bed te lezen, met zijn verstelbare hals kun je het licht precies richten waar je het nodig hebt. En als het tijd is om je smartphone of andere apparaten op te laden, maakt de draadloze oplader dat gemakkelijk en handig.

Veelgestelde vragen over de beste wake up light vergelijking

Als je goed oplet zie je dat er behoorlijk wat prijsverschil in onze top 10 beste wake up light zit. Dit komt omdat onze experts wake up lights uit verschillende segmenten vergelijken. Zo hebben we bijvoorbeeld budget wake up lights, luxe wake up lights en duurzame wake up lights vergeleken. Hierdoor zullen er standaard goedkope wake up lights en dure wake up lights tussen zitten.

Dit wil niet altijd zeggen dat dure wake up lights beter zijn dan goedkope wake up lights. Het zou zo maar kunnen zijn dat de goedkoopste wake up light beter uit de test komt dan een dure wake up light. Kijk dus altijd goed naar het product zelf en niet alleen naar de prijs.

Onze experts zijn bij het vergelijken van wake up lights tot de top 3 beste wake up lights gekomen. Dat zijn:

Bij het vergelijken van wake up lights heb je altijd te maken met verschillende meningen. De een vindt bepaalde factoren net iets belangrijker dan de ander. Het is daarom belangrijk dat je zelf ook goed kijkt naar de verschillen tussen wake up lights. Zo kom je er achter wat voor jou de beste wake up light is.

Je kunt er bij vrouwenFAQS.nl altijd vanuit gaan dat onze reviews betrouwbaar zijn. Zo ook bij de vergelijking van wake up lights. Onze experts zijn namelijk onafhankelijk. Zij laten zich niet beïnvloeden door de fabrikanten van wake up lights en hun wensen. Onze experts nemen geen vergoeding in ontvangst om de positie van een wake up light in onze top 10 te veranderen. De volgorde van de top 10 beste wake up lights is volledig gebaseerd op de mening van onze experts.

Zodra je een wake up light hebt gevonden waarvan je overtuigd bent dat je deze wilt hebben, kun je deze direct bestellen door op de link onder het product te klikken. Zo kom je terecht bij onze partner en aanbieder van het product.

Wij bieden zelf geen wake up light aan, maar werken wel samen met partners in wake up lights die we volledig vertrouwen. Als je een wake up light koopt via de link op onze pagina weet je zeker dat je terecht komt op een betrouwbare website voor wake up lights met een goede reputatie. 

Er wordt door onze experts op de volgende factoren gelet bij de vergelijking van wake up lights.

  • Gebruiksgemak
  • Prijs
  • Levensduur
  • Duurzaamheid
  • Effectiviteit

 

Deze eigenschappen zijn volgens onze expert van belang bij wake up lights. Daarom wordt er op deze punten extra goed gelet bij de vergelijking. 

Tot slot over de top 10 wake up lights

Of je nu op zoek bent naar een wake up light om je te helpen je nooit meer te verslapen, of gewoon het beste product wilt vinden dat er is, deze lijst heeft gegarandeerd wat je zoekt. Met zorgvuldige overweging van kenmerken, behoeften en wensen hebben we de top 10 producten op de markt van vandaag samengesteld.

 

Author picture
Mariam

Hallo, ik ben Mariam. Ik ben een 41 jarige vrouw die veel ervaring heeft opgedaan in de wereld van vrouwen. Mijn studie concentreerde zich rond vrouwen en hoe ze functioneren, daarom word ik vaak beschouwd als een van de meest gerenommeerde bronnen als het gaat om advies en begeleiding voor vrouwen. Ik heb met veel vrouwen te maken gehad in mijn carrière en in mijn persoonlijk leven, en ik gebruik dat perspectief om andere dames te helpen.

Gepubliceerd op: 2 aug. 2022

  1. Persoonlijke verzorging
  2. wake up light
Inhoudsopgave

Disclaimer: Hoewel we met de grootst mogelijke zorg deze top 10 hebben samengesteld, kan het zijn dat we een fout hebben gemaakt. Een wake up light die volgens ons de beste is hoeft bovendien niet voor een ander de beste optie te zijn. Klikt u op de knop voor de beste prijs bij een product, dan wordt u doorgeleid naar een webshop waar dit product tegen de beste prijs gekocht kan worden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verkoop van deze winkel en ook niet voor de versturing. Wel werken we alleen met betrouwbare partners. Op deze pagina vindt u links naar de webshop van Bol, daar ontvangen we een commissie van indien er een product wordt aangeschaft.