BalletkledingWinkel

BalletkledingWinkel ligt aan de Bart van Slobbestraat 25 in Eygelshoven.

Meer informatie over BalletkledingWinkel in Eygelshoven

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? BalletkledingWinkel heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is BalletkledingWinkel uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Eygelshoven.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Eygelshoven en wil je graag aansluiten bij een Kledingwinkel?

In dat geval is BalletkledingWinkel de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Kledingwinkel is Bart van Slobbestraat 25 in Eygelshoven. Heb jij vragen voor BalletkledingWinkel? Bel ze dan via 31 85 004 1457, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletkledingwinkel.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om BalletkledingWinkel te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij BalletkledingWinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BalletkledingWinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kledingwinkel
  2. BalletkledingWinkel

Bezoekers bekeken ook